Service laptop – solutii complete de reparatii laptop

Chiar daca producatorul laptop-ului tau nu este listat pe pagina, avem solutii pentru orice laptop! Reparatii hardware si software, indiferent de producator sau versiune!

Reparatii software sau hardware pentru laptop-ul tau?

Nimic mai simplu! Vino la noi. Service rapid si profesional.

Constatarea defectelor si consultanta sunt GRATUITE

Oferim solutii complete de service laptop, reparatii de specialitate hardware si software pentru laptop-uri si mentinem un inventar extins de piese pentru a ne asigura toate reparatiile sunt efectuate in cel mai scurt timp posibil. De asemenea oferim o garantie de 90 zile pentru componente si manopera. Cand trimiteti laptop-ul la noi, il trimiteti unei echipe de ingineri cu experienta de peste 15 ani in domeniul microelectronicii.

Reparatii ecrane

Ecranul laptopului se poate deteriora sau sparge usor, fiind fragil sau luminile din spatele acestuia pot sa nu mai functioneze coresp[unzator. De asemenea, ecranele pot fi afectate de pixeli morti, linii verticale sau cablul panglica poate fi prins sau deteriorat. Oferim solutii complete pentru reparatii ecran laptop, LCD-uri sau ecran cu LED-uri.

Tehnicienii nostri va pot ajuta sa decideti daca este retabila o reparatie sau nu. Cu preturi accesibile si competitive este aproape intotdeauna o alegere buna aceea de a repara laptop-ul pe care il dețineti deja.

Reparatii Hard Disk

Deteriorarea hard disk-ului este inevitabila. Cele mai frecvente simptome de insuficienta hard drive sunt:
– Laptop-ul se misca greu (are lag)
– Laptop-ul nu porneste
– Aparitia mesajelor „Missing Operating System”
– Hard disk zgomotos

In cazul defectarii hard disk-ului se poate inlocui hard disk-ul deteriorat cu altul nou, eventual de o capacitate mai mare, se poate reistala sistemul de operare Windows sau Mac. Oferim de asemenea servicii de recuperare de date.

Stergerea virusilor

Indiferent daca este vorba de Windows sau Mac, va putem ajuta sa scapati de virusi, pentru ca dispozitivul dumneavoastra sa ruleze la potentialul sau maxim. Utilizam programe software extinsecare scaneaza orice tip de virus. مشاهدة beoutq Pe langa pachetul nostru de curatare virus pe care vi-l oferim, primiti si un pachet de optimizare pentru accelerarea dispozitivului. بيتواي

Reparatii pe placa de baza

Daca placa de baza a laptopului nu funcționeaza corect, o putem repara sau inlocui. Chiar daca placa de baza este deteriorata din cauza lichidelor varsate accidental pe laptop, o putem repara sau inlocui, in functie de necesitate.

Reparatii / inlocuire mufa alimentare

Daca laptopul se incarca greu, sau se aprinde doar daca mufa este intr-o anumita pozitie, daca se inchide cand este mutat sau nu se mai incarca, inseamna ca mufa de alimentare poate fi rupta sau nu mai face contact si in general are nevoie de inlocuire. Oferim servicii de reparatii sau inlocuire mufa alimentare pentru laptop la preturi avantajoase. العاب قمار اون لاين

Reparatii laptop cu probleme de incarcare

Problemele de incarcare un laptop sunt de multe ori probleme fie cu mufa DC sau adaptorul AC. Echipa noastra solutioneaza ambele probleme pentru ca device-ul dumneavoastra sa ruleze din nou.

Inlocuire sursa de alimentare

O sursa de alimentare stricata sau ineficienta (AC Adaptor) va face laptop-ul inutil si poate produce daune dispozitivului.

Recuperari de date

Deteriorarea HDD-urilor si pierderea datelor importante sunt situatii foarte des intalnite, dar recuperarea datelor este posibila in majoritatea situatiilor. Recuperarea datelor este unul dintre serviciile oferite de noi, la preturi mult mai mici decat ale altor companii de profil.

Inlocuire tastatura

Scurgerile de lichide, loviturile accidentale, precum si uzura normala sunt factori care pot provoca tastaturilor de laptop functionarea partiala sau nefunctionarea totala. Oferim servicii de inlocuire tastatura laptop, la un pret accesibil.